Klövern tecknar hyreskontrakt med Avalanche Studios Group i New York

2021-07-12

Klövern har tecknat ett hyreskontrakt med Avalanche Studios Group avseende cirka 1 370 kvm kontorsyta i projektfastigheten 1245 Broadway i New York. Hyresgästen, en svensk dataspelsutvecklare som etablerat sig i spetsen för innovativ spelutveckling, kommer att flytta in under det första kvartalet 2022 och hyresperioden är fem år.

1245 Broadway, en modern kontorsbyggnad om totalt 23 våningar belägen i hörnet av Broadway och 31st Street på Manhattan, är Klöverns största pågående projekt och utvecklas i samarbete med GDS Development Management (GDSNY). Byggnaden certifieras enligt LEED Gold och kommer att erbjuda kontorsytor med den senaste teknologin vad gäller luftkvalitet och beröringsfria system.

”Vi är mycket glada över att kunna kommunicera att vi tecknat hyreskontrakt med Avalanche Studios Group i vårt största pågående projekt, 1245 Broadway. Vi ser att uthyrningsmarknaden börjar återhämta sig väl i New York och vi förväntar oss ytterligare uthyrningar under året”, säger Klöverns Finanschef Jens Andersson.

”Det perfekta läget, den härliga atmosfären och den attraktiva gestaltningen gjorde valet av vårt nya kontor i New York enkelt. Vi ser fram emot att flytta in, inspireras av vår omgivning och fortsätta att utveckla dataspel i världsklass”, säger Jennie Wilund, COO på Avalanche Studios Group.

Klövern AB (publ)

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Eva Landen, VD, 08-503 853 33, eva.landen@corem.se
Jens Andersson, Finanschef, 076-855 67 02, jens.andersson@klovern.se
Lars Norrby, IR, 076-777 38 00, lars.norrby@klovern.se

Klövern är ett fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva lokaler i tillväxtregioner. Klövern är noterat på Nasdaq Stockholm. Ytterligare information finns på kelly.corem.se.

Klövern AB (publ), Bredgränd 4, 111 30 Stockholm. Tel: 010-482 70 00, Email: info@klovern.se.

Detta pressmeddelande har offentliggjorts på svenska och engelska. Vid en eventuell avvikelse mellan språkversionerna ska den svenskspråkiga versionen ha företräde.

Bilaga