Klövern tecknar hyresavtal med NetOnNet i Norrköping

2020-09-03

Klövern har tecknat ett 5-årigt hyresavtal med NetOnNet avseende cirka 2 900 kvm butik samt ytterligare ett avtal avseende 1 000 kvm separat lageryta, som hyrs på ett år i taget, i fastigheten Kondensatorn 1 i Ingelstaområdet i Norrköping. Tillträde av butiksytorna sker i slutet av det fjärde kvartalet 2020.

”Vi är glada och stolta över att NetOnNet valt att etablera sin butik i fastigheten och uthyrningen går helt i linje med visionen för fastigheten där allt fler publika verksamheter inryms såsom Friskis & Svettis, Busfabriken och Ahlsell”, säger Theresa Schatzl, Kommersiell Fastighetsförvaltare, Klövern Norrköping.

Fastigheten har en historia som en av Ericssons fabriker för bland annat kretskortstillverkning och är ett landmärke i Norrköping. En exteriör ansiktslyftning samt en ny solcellsanläggning kommer att stå klar under hösten och fler spännande utvecklingsmöjligheter planeras.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Maud Andersson Pekkanen, Affärsenhetschef Norrköping, 010-482 76 08, maud.a.pekkanen@klovern.se.

Klövern är ett fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva lokaler i tillväxtregioner. Klövern är noterad på Nasdaq Stockholm. Ytterligare information finns på kelly.corem.se.

Klövern AB (publ), S:t Persgatan 27, 602 33 Norrköping. Tel: 010-482 70 00, E-post: norrkoping@klovern.seAttachments

Senast ändrad: 2020-09-03