Klövern har tecknat ett 9-årigt hyresavtal med Strukton Rail avseende drygt 3 000 kvm, varav cirka 1 800 kvm kontor, i fastigheten Gustavsvik 13 i området Sjöhagen i Västerås. Tillträde beräknas ske i juni 2020.

”Vi är glada och stolta över att Strukton Rail har valt Klövern som samarbetspartner för deras kommande omlokalisering här i Västerås. Ett mycket bra samarbete har lett till en gynnsam affär för oss båda. Fastigheten har ett naturskönt läge vid Mälaren där den bland annat ligger vägg i vägg med nya Lögarängsbadet. Utvecklingspotentialen i denna redan stimulerande miljö är stor. Vi har ytterligare planer på att lyfta området med fokus på hälsa, friskvård och välmående. Med ett utmanande, roligt och givande samarbete ser vi också fram emot att kunna skapa en attraktiv och hållbar arbetsmiljö för Struktons medarbetare”, säger Sandra Rudeflod, Fastighetsförvaltare och Mats Hedman, Uthyrare på Klövern Västerås.


Stående från vänster: Martin Hansson Projektledare Klövern, Sandra Rudeflod Fastighetsförvaltare Klövern, Fredrik Machl Verkstadschef Strukton Rail, Mats Hedman Uthyrare Klövern och Ebba Hall Projektledare verksamhetsutveckling Strukton Rail.

”Vi på Strukton Rail är mycket nöjda med hur denna process gått till. Genom en öppen och enkel dialog har processen gått snabbt och vi har fått ett mycket bra resultat vilket lett till att vi i juni får börja flytta in i våra nya lokaler. Vi hoppas vara helt inflyttade till slutet på september. Vi ser fram emot att göra flytten till Mälarhuset och ett område vi tror mycket på. Denna flytt är ett stort lyft för oss och vår verksamhet i Västerås samtidigt som vi är extra glada att vi i samband med denna flytt får en chans att utveckla vårt Västeråskontor ytterligare ur en hållbarhetsaspekt med mer anpassade ytor och större fokus på det digitala”, säger Lars Kleppe, Chef Affärsstöd, tf Kommunikationschef Strukton Rail Västerås.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Tariq Boholm, Affärsenhetschef Västerås, 010-482 74 22, tariq.boholm@klovern.seKlövern är ett fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva lokaler i tillväxtregioner. Klövern är noterad på Nasdaq Stockholm. Ytterligare information finns på kelly.corem.se.

Klövern AB (publ), Stora gatan 16, 722 12 Västerås. Tel: 010-482 70 00, E-post: vasteras@klovern.se.

Senast ändrad: 2020-09-03