Klövern tecknar ett nytt hyresavtal med Smartoptics i Kista

2020-08-25

Klövern har tecknat ett 5-årigt hyresavtal med Smartoptics avseende cirka 1 400 kvm kontor i fastigheten Helgafjäll 5 intill Kistamässan. Tillträde är planerad till 1 april 2021.

Smartoptics tillhandahåller innovativa optiska nätverkslösningar och enheter för öppna nätverk. Bolaget är inne i en stark expansionsfas och behöver större lokaler både för produktutveckling och produktion. De nya lokalerna möter Smartoptics högt ställda krav och ger utrymme för fortsatt tillväxt.

”Vi är glada och stolta över att Smartoptics har valt Klövern som samarbetspartner för deras kommande omlokalisering i Kista. Fastigheten är centralt belägen intill Victoria Tower, Klövern Padelcenter, hotell och restauranger. Med ett roligt och givande samarbete ser vi fram emot att tillsammans skapa en lokal från grunden som har en effektiv och hållbar miljö för Smartoptics verksamhet och medarbetare”, säger Klöverns projektledare Sandra Slydal Thomassen och uthyrare Gabrielle Hemmerlind.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Ulrika Haglert, Affärsenhetschef Stockholm Norra, 010-482 71 30, ulrika.haglert@klovern.se

Klövern är ett fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva lokaler i tillväxtregioner. Klövern är noterad på Nasdaq Stockholm. Ytterligare information finns på kelly.corem.se.

Klövern AB (publ), Torshamnsgatan 44, 164 40 Kista. Tel: 010-482 70 00, E-post: stockholmnorra@klovern.seAttachments

Senast ändrad: 2020-09-03