Klövern tecknar ett nytt hyresavtal med Lärande i Uppsala

2019-12-03

Klövern har tecknat ett 7-årigt hyresavtal med Lärande i Sverige AB avseende cirka 1 800 kvm utbildningslokaler i fastigheten Boländerna 33:2 i området Boländerna i Uppsala. Inflyttning beräknas ske i juni 2020.

”Vi tycker det är både roligt och spännande att få vara den som hjälper Lärande att samla Realgymnasiet i Uppsalas utbildningar under ett tak i nya ändamålsenliga lokaler. Kungsporten erbjuder ett tillgängligt läge med en fantastisk, lummig innergård samtidigt som skolverksamheten kompletterar Klöverns befintliga hyresgästmix”, säger Jessica Wallström, Kommersiell Fastighetsförvaltare Klövern Uppsala.

”Det är mycket glädjande att vi har nya lokaler i Uppsala. Det här är slutet av en längre period av lokalsök där vi äntligen nått i mål. Det bidrar till att vi nu samlar hela vår verksamhet i samma fastighet på ett och samma plan. Klövern har varit en trygg partner genom hela processen och tillsammans har vi nu tecknat ett avtal som ger Lärande möjlighet att växa i en av Sveriges största städer”, säger Fredrik Ljung, Fastighetschef på Lärande i Sverige.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jessica Nyman, Affärsenhetschef Uppsala, 010-482 72 66, jessica.nyman@klovern.se

Klövern är ett fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva lokaler i tillväxtregioner. Klövern är noterad på Nasdaq Stockholm. Ytterligare information finns på kelly.corem.se.

Klövern AB (publ), Kungsängsvägen 27, 753 23 Uppsala. Tel: 010-482 70 00, E-post: uppsala@klovern.seAttachments

Senast ändrad: 2020-09-03